Külföld

Öt áldozatot követelő lövöldözés történt Floridában

Egy fegyveres öt embert megölt egy floridai bankban – írja a BBC a helyi rendőrség közlésére hivatkozva.
Rendőrség A lövöldöző azt követően adta meg magát, hogy a rendőrök bejutottak a bankba. (Forrás: pixabay.com / fsHH)

A rendőrök a helyi hatóságok közleménye szerint azt követően vonultak a lövöldözés helyszínére, hogy egy, a sebringi SunTrust nevű bankban tartózkodó férfi azzal hívta fel a rendőrséget, hogy lelőtt öt embert.

Az elkövető egy 21 éves, bizonyos Zephen Xaver volt, aki a helyszínen elbarikádozta magát, és az embereket arra kényszerítette, hgy feküdjenek a földre. Ezután a rendőrség tájékoztatása szerint lövöldözésbe kezdett.

A lövöldöző azt követően adta meg magát, hogy a rendőrök bejutottak a bankba. A lövöldözés indítéka egyelőre nem ismert.

Az incidens helyi idő szerint 12 óra 30 perc körül történt az Orlando várostól mintegy 130 kilométerre délre fekvő Sebring egy bankjában, s a rendőrség szerint ebben az időpontban összesen csak öt ember tartózkodott a bankban.

Paul Blackman helyi seriff az esettel kapcsolatosan azt mondta:

„ez a borzasztó incidens bárminél, amivel eddigi karrierem során találkoztam, sokkalta inkább megrendít és feldühít”.

A SunTrust bank vezérigazgatója, Bill Rogers közleményében megfogalmazta, hogy a vállalatot „mélységesen elszomorította a tragikus lövöldözés”.

Ron DeSantis floridai kormányzó azt mondta, hogy a gyanúsítottat nagyon „gyors és szigorú igazságszolgáltatás” elébe kell állítani.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
Országos járványnak nyilvánították az infleunzát Romániában

Országos járványnak nyilvánították az infleunzát RomániábanElfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristát

Elfogtak Németországban három iraki feltételezett terroristátA weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen