Nemzetközi

Клип "Экспонат" группы "Ленинград" бьет рекорды - уже более 10 миллионов просмотров

A Leningrad együttes új klippje az „Exponat” már több mint 15 millió megtekintésnél jár

A „Leningrad’” népszerű orosz együttes új videoklipje az „Exponat” (ford.: Kiállítási darab a szerk.) néhány nap alatt több mint 15 millió megtekintést, és 150 ezer like-ot gyűjtött össze a YouTube-on. A klipp Anna Parmasz rendező és a Fancy Shot stúdió közös munkájának gyümölcse. A videóban szereplő lányt Julia Topolnyickaja színésznő alakítja. A történet egy fiatal lányt mutat be, aki álmai férfijával való első randevúra készül, akivel eddig csak Skype-on beszélgettek. A lány azt hazudja magáról, hogy egy gazdag családból származik, és mivel maga szeretne elérni mindent az életben, ezért utasította vissza apja vagyonát és az „aranykalitkát”. Hogy megfeleljen a leírt képnek, a nő lázasan készül, hogy „világi hölgynek” adja ki magát. A klipp egyik kulcsmotívuma a magas sarkú cipő, aminek a talpát a főszereplő körömlakkal pirosra festi, hogy hasonlítson Christian Louboutin híres divattervező cipőire. A „Leningrad” frontembere Szergej Snurov azzal magyarázza, hogy az utóbbi időben klipjeihez „csajos” témákat választ, hogy szerinte a női világban egyre több potenciál van, és érdekes alanyok egy-egy probléma bemutatására.
Новый видеоролик группы "Ленинград" бьет рекорды популярности. Выложенный неделю назад на официальном канале коллектива на YouTube клип "Экспонат" (18+ ВНИМАНИЕ: ненормативная лексика!) посмотрели уже более 10 миллионов раз, при этом он заслужил свыше 110 тысяч "лайков" и более пяти тысяч "дислайков".

Leningrad A kép illusztráció (Forrás: http://the-people.com/)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen