hirdetés
Nemzetközi

На Урале сбитому на дороге подростку выставили счет за ремонт автомобиля

Oroszországban egy kocsival elütött kamasznak csekket állítottak ki az autó javításának költségeiről

Revda városában nem halkul a botrány egy 14 éves fiú közúti balesetével kapcsolatban. Két évvel ezelőtt a kamasz fiú épp átkelt az úton, amikor is egy Lada típusú személyautó elütötte őt, melynek során súlyos lábtörést szenvedett. A felépülési idő közben egy csekket kapott a biztosító társaságtól, melyben kérik, hogy fizesse meg az autó első lámpáinak javítási költségét, több mint 27 000 rubelt. „Épp otthon voltam, amikor megkaptam a levelet. Nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Még pénzt is kérnek azért, hogy megnyomorítottak!” – nyilatkozta a fiú. Elmondása szerint nem egyedül kelt át az úton, előtte ment egy nagymama az unokájával, és feltételezte, hogy az autó átengedi őket. Ez nem így történt, a Lada elütötte a fiút, aki két métert repült, és a lábára esett. A bírósági határozat szerint a sofőr nem hibás, ugyanis a KRESZ szerint nem volt köteles átengedni a fiút. Ennek ellenére az mégis szokatlan, hogy miután a biztosítási társaság fizetett a károkért, még a fiútól is be szeretnék zsebelni az összeget.
В городе Ревда Свердловской области не утихает скандал, связанный с разбирательством по поводу одного ДТП. Два года назад автомобиль "Лада-Гранта" сбил на нерегулируемом переходе 14-летнего школьника Георгия Герасимова. Подросток получил сложный перелом ноги.
hirdetés
DTP A kép illusztráció (Forrás: http://photos.wikimapia.org)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen