hirdetés
Nemzetközi

Kevin Spacey cut out of film and replaced by Christopher Plummer

Kevin Spacey-t kivágják egy már leforgatott filmből

Kevin Spacey is being cut out of Ridley Scott’s forthcoming film about oil magnate J Paul Getty and replaced by Christopher Plummer little more than a month before its release.
hirdetés

Kevin Spacey-t kivágják Ridley Scott a közeljövőben bemutatásra kerülő, J. Paul Getty olajmágnásról szóló filmjéből, és Christopher Plummerrel helyettesítik. A filmet alig egy picivel több, mint egy hónap múlva mutatják be.

Miután újabb vádak jelentek meg a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey-vel szemben egy tizenéves fiú szexuális zaklatását illetően, nyomban megkezdték az újraforgatást. Így Getty szerepében immár Christopher Plummer lesz látható A világ összes pénze (All The Money In The World) című, hamarosan bemutatásra kerülő filmben – számoltak be róla a forgatáshoz közeli források szerdán.

A jelentés szerint Spacey minden jelenetét újraforgatják, és várhatóan a film másik két főszerepét játszó Mark Wahlberg és Michelle Williams is részt vesznek majd az újraforgatásban.

Heather Unruh korábban azzal állt a nyilvánosság elé, hogy az eset idejében 18 éves fia a Club Car étterem bárjában találkozott Spacey-vel 2016 júniusában, és Spacey ekkor állítólag „italt ital után vásárolt” a fiatalnak, majd a már ittas tizenéves nadrágjába nyújt, és megfogta nemi szervét.

Unruh azt mondta, fia akkor azért nem jelentette a zaklatást, mert zavarban volt és félt is. A család azonban úgy döntött, hogy nyilvánosság elé áll a történettel, miután korábban többen is hasonlóképp tettek a Spacey-vel és más hírességekkel szemben megfogalmazott, szexuális zaklatásokkal kapcsolatos vádak esetében.

„Kevin Spacey-nek azt akarom mondani: Szégyelld magad azért, amit a fiammal tettél” – jelentette ki Unruh.

Spacey korábbi sajtósa múlt héten azt mondta, hogy a színész rászánja a szükséges időt arra, hogy értékelje a helyzetet, illetve kezelést keressen.

A világ összes pénze Getty tizenhat éves unokájának 1973-ban történt, olaszországi elrablását „mutatja be”. A film trailerében Spacey egy félelmet keltő nagyapát alakít, aki nem hajlandó kifizetni a váltságdíjat, amelyért cserébe elengednék a fiút.

A film világpremierje eredetig november 16-án lett volna, ám a Spacey-t érő zaklatási vádak miatt ettől az időponttól elálltak. A filmet ehelyett december 22-én mutatják be.

Ridley Scott egyébként eredetileg is a 87 éves Plummernek szánta a szerepet, de végül azért döntött Spacey mellett, mert nagy volt rajta a nyomás, hogy ismertebb színészt válasszon. Egy, a gyártáshoz közeli forrás szerint Scott terve a Sony-t ugyan meglepetésként érte, de a stúdió is támogatta a változást.

Kevin Spacey / Christopher Plummer Kevin Spacey / Christopher Plummer (Forrás: etonline.com)


Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetés
loading...
hirdetés
hirdetés

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen