Sport

Bent tartották a kórházban Diego Maradonát

A legendás labdarúgó rutinvizsgálatra ment egy Buenos Aires-i kórházba, ahol azonban bent tartották belső vérzés gyanúja miatt – írja a Blikk.
Diego Maradona Diego Maradona egészségével a korábbi években már adódtak problémák (By Neogeolegend - Own work, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=19858570)

A labdarúgó eredetileg rutinvizsgálatra érkezett a kórházba, ám ott úgy döntöttek, hogy bent tartják, és endoszkópos vizsgálatnak vetik alá – írja a Blikk hozzátéve, hogy Maradona állapotának súlyossága egyelőre nem ismert.

A Football Italia ugyanakkor arról számolt be, hogy a focista néhány órával az esetet követően már elhagyhatja a kórházat. A portál szerint egyébként gyomorvérzés gyanúja merült fel előzőleg.

A Blikk a Reuters-re hivatkozva megjegyzi, hogy az elmúlt években Maradona több egészségügyi problémával is küzdött, így például 2004-ben a kokainfogyasztással összefüggő szívelégtelenség miatt kezelték kórházban, s tavaly a világbajnokságon is elájult egy alkalommal.

Maradonával kapcsolatban újabb fejlemény, hogy nemrégiben bejelentették, a Dorados de Sinaloa vezetőedzője lesz a következő szezonban is.Ha érdekesnek találta cikkünket, ossza meg másokkal is!

A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. (Részletek)

Engedélyezi a cookie-k használatát? Igen